geld

KAMPEN - Eind februari zijn de gemeentelijke belastingaanslagen verstuurd. Nog niet alle belastingaanslagen zijn betaald. Half mei hebben wij daarom aanmaningen verstuurd. Het te betalen bedrag is verhoogd met aanmaningskosten. Heeft u de belastingaanslag en de aanmaningskosten nog niet betaald? Voorkom dan een extra verhoging en betaal op tijd!

Betalingen moeten uiterlijk 2 juni zijn ontvangen

Het bedrag van de belastingaanslag en de aanmaningskosten moeten op 2 juni door de gemeente Kampen zijn ontvangen. Betaalt u niet op tijd, dan ontvangt u een dwangbevel. De extra kosten van een dwangbevel zijn minimaal 42 euro voor bedragen tot 45 euro. Voor elke 45 euro boven dit bedrag betaalt u 4 euro extra.

Hoe kunt u betalen?

Het nog niet betaalde bedrag kunt u overmaken op bankrekening NL 15 BNGH 0285136143 op naam van de gemeente Kampen. Vermeld bij uw betaling het subjectnummer en de aanslagnummers. De bedragen moeten uiterlijk 2 juni 2019 op de bankrekening van de gemeente zijn ontvangen.

Controleer uw berichtenbox van Mijn Overheid

Maakt u gebruik van de berichtenbox van Mijn Overheid? Controleer dan of u de belastingaanslag in uw berichtenbox heeft ontvangen. U kunt in de berichtenbox instellen dat u een e-mail wilt ontvangen bij nieuwe berichten. Zo mist u in de toekomst geen belangrijke berichten meer.

Contact over de betaling

Heeft u vragen over de betaling? Of is er een reden waarom u de belastingaanslag niet kunt betalen? Neem dan altijd contact op via telefoonnummer 14 038.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment