par

KAMPEN - De gemeente Kampen heeft begin mei besloten om de huidige parkeerautomaten in het centrum van Kampen te upgraden. Dit houdt in dat alle functionaliteiten van de parkeerautomaten in juli worden vernieuwd en de automaten aan de buitenzijde worden geschilderd. De belangrijkste vernieuwing is de vervanging van de kaartlezer om het parkeergeld te kunnen betalen met een bankpas. De huidige kaartlezers kunnen vanaf 1 juli niet meer worden gebruikt. Bij vijftien parkeerautomaten in de binnenstad zijn de kaartlezers per 1 juli vernieuwd.

Door leveringsproblemen van de nieuwe kaartlezers kunnen helaas niet alle kaartlezers voor 1 juli worden vervangen. De overige parkeerautomaten worden tussen 1 en 19 juli, dus uiterlijk in week 29, van nieuwe kaartlezers voorzien.

De automaten waar tijdelijk niet met een bankpas kan worden betaald, worden voorzien van een sticker waarop dit is aangegeven. Bij deze parkeerautomaten kunt u wel betalen met muntgeld. Ook is het mogelijk om parkeergeld te voldoen door belparkeren. Dit betekent dat u via een belprovider het parkeergeld via de telefoon kunt voldoen. Een belangrijk deel van de bezoekers aan Kampen maakt al gebruik van deze betaalmogelijkheid.

 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment