begraaf

KAMPEN - Afscheid nemen? Begraven? We krijgen er vroeg of laat mee te maken. Goed om hier dus eens stil bij te staan. Op zaterdag 7 juni van 11.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom op de open dag van begraafplaats Bovenbroek. Men wil u laten zien wat begraven is en hoe dit in zijn werk gaat, welke keuzes de nabestaanden hebben, maar ook welke nieuwe ontwikkelingen en producten er rondom uitvaart, asbestemming en rouw 'op de markt' zijn. De afgelopen jaren zijn er op dat gebied veel nieuwe dingen verschenen.

Voorlopige programma Voorlichting en demonstratie graf delven 11.30, 13.00 en 14.30 uur
Optredens koor of brassband 12.30, 14.00 en 15.30 uur

U krijgt informatie over de ligging van de graven, mogelijkheden voor bijzondere graven, urnengraven, columbarium en strooivelden. Ook over de andere gemeentelijke begraafplaatsen kunt u natuurlijk vragen stellen. De tarieven van de begraafplaatsen en de richtlijnen voor grafstenen komen ook aan de orde.

Tijdens deze open dag wi men een zo breed mogelijk beeld geven van wat er mogelijk is. Bijvoorbeeld keuze in rouwvervoer, bloemstukken, kisten, etc. Ook willen we graag rouwverwerking van volwassenen en kinderen belichten. Om de open dag ook voor kinderen aantrekkelijk en toch luchtig te maken worden voor hen speciale activiteiten georganiseerd. Zij kunnen een kistje versieren en er is een ballonnenclown. Zo kunnen zij op een speelse manier meer informatie krijgen over de dood en begraven.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment