zien

KAMPEN - In de week tegen de kindermishandeling van 18 tot en met 24 november presenteert de gemeente Kampen in het stadhuis de foto-expositie ‘Ik maak het verschil, jij ook?’ De foto’s staan opgesteld in de hal van het stadhuis en zijn tijdens openingsuren te bezichtigen. Elke foto gaat vergezeld van een persoonlijke boodschap over de essentie van signaleren en handelen bij vermoedens van kindermishandeling of huiselijk geweld.

Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem. Daarom staan in deze week verhalen centraal van professionals, ouders en kinderen die zich geconfronteerd zagen met kindermishandeling. Meer informatie over kindermishandeling is te zien in deze video: https://vimeo.com/372905546/39f8d3452f.

Danielle de Grave (Danielle de Grave Photography) fotografeerde voor de tentoonstelling zes professionals uit verschillende beroepsgroepen. De tentoonstelling is opgezet ism Maaike Brunekreef, aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling bij Isala Zwolle.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment