IMG 2100

KAMPEN - Afgelopen zaterdag reikte burgemeester Bort Koelewijn een Koninklijke onderscheiding uit aan de voorzitter van Muziekvereniging Volharding Kampen, mevrouw Annie ten Hove-Westendorp. Mevrouw Ten Hove is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw Ten Hove-Westendop is sinds 1971 lid en sinds 2000 de voorzitter van Christelijke Muziek-, Tamboer & Majorettekorps Volharding Kampen. Naast het leiden van de gebruikelijke vergaderingen is zij het aanspreekpunt voor leden, alsook voor externe partijen. Daarnaast vervulde zij door de jaren heen een grote organisatorische rol binnen de vereniging. Een rol die zij met grote passie wist te vervullen. Mevrouw Ten Hove heeft zich getoond als een bevlogen vrijwilliger die voor een ieder klaar staat. 

Mevrouw Ten Hove is sinds 2000 ook nauw betrokken bij het CKMV (Combinatie Kamper Muziek Verenigingen), waarin zij, namens muziekvereniging De Volharding, als lid een positieve en daadkrachtige inzet toont.  

In 2001 hebben de broers Gerrit en Herbert ten Hove het gemaal Broek en Maten in oude ere hersteld. Tegenwoordig stellen ze het gemaal open voor publiek en ontplooien de buitenruimte bij het gemaal voor recreatieve doeleinden. Mevrouw Ten Hove helpt met het administratieve deel van exploitatie en verricht hand- en spandiensten, zoals het ontvangen van bezoekers.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment