fietspad

KAMPEN - De gemeente Kampen wil dit jaar starten met fietslessen voor nieuwkomers. De organisatie zoekt hiervoor vrijwilligers die bij de lessen willen helpen. De lessen worden waarschijnlijk een keer per week gegeven. Wilt u zich als vrijwilliger inzetten? Stuur dan een e-mail naar: astrid@windtkracht.nl (link stuurt een e-mail). Alle vrijwilligers krijgen, voordat de fietslessen starten, een training aangeboden. Tijdens de training is er aandacht voor het leren fietsen en de verkeersregels.

Fietsen vergroot de mogelijkheden en de onafhankelijkheid van nieuwkomers. Het wordt voor hen eenvoudiger om de kinderen naar school te brengen en werk of vrijwilligerswerk te doen. Zeker als je als kind niet hebt leren fietsen, valt het niet mee om dit te leren en veilig door het drukke verkeer te komen. Vaak zijn het vrouwen die graag willen leren fietsen. Voor hen is het prettig wanneer zij tijdens de fietslessen (ook) door vrouwen worden geholpen.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Astrid van der Windt, e-mail: astrid@windtkracht.nl (link stuurt een e-mail), telefoon: 06-39105857.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment