parklounge

KAMPEN - Tijdens de zomervakantie wordt de locatie van het oude zwembad omgetoverd tot recreatieterrein voor en door jongeren. ‘ParkLounge’ wordt straks een gezellig en sfeervol recreatieterrein in het stadspark dat gedurende de hele zomervakantie beschikbaar is. Er is aan gemeente Kampen een subsidie van maximaal €10.000,- beschikbaar gesteld door het Rijk voor Jongeren aan Zet in Coronatijd. Samen met jongeren, stichting WIJZ en de gemeente wordt in de week van 6-10 juli gewerkt aan de inrichting van het terrein. Vanaf 10 juli kan door jongeren en andere inwoners van de gemeente worden genoten in de ParkLounge van eigen meegebrachte drankjes en hapjes.

Doe mee!

Jongeren van 12 tot en met 16 jaar die willen meedenken en/of meewerken aan de inrichting van het terrein kunnen zich aanmelden bij Naomi Smit van Welzijn Kampen, via n.smit@welzijnkampen.nl. Jongeren die meedoen, krijgen daarvoor ook een kleine vergoeding.

Het initiatief wordt ondersteund door de onder jongeren bekende Kampenaar DJ Tom van der Weerd, van SLAM! en door het Kamper marketingbureau Brainpink.

Kijk voor meer informatie op de speciale Instragram-pagina Parkloungekampen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment