stadhuis

KAMPEN - Eind deze maand verhuizen het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG Kampen) en het consultatiebureau in Kampen (GGD IJsselland) van de Wederiklaan naar het stadhuis. Per 1 september 2020 werken zij vanuit het stadhuis. De GGD-vestiging van het consultatiebureau in het Kulturhus in IJsselmuiden blijft gewoon geopend: zij verhuist niet naar het stadhuis.

Het onder één dak huisvesten van het CJG en het consultatiebureau in de nabijheid van onder andere de gemeentelijke afdeling Zorg draagt bij aan nog meer en betere samenwerking. Hiermee wordt de zorg rond kinderen, hun ouders én hun netwerk versterkt. En daar is iedereen bij gebaat.

Dienstverlening CJG
In de middenvleugel van de begane grond zijn inmiddels werkplekken gerealiseerd voor de medewerkers van het CJG. Bezoekers voor het CJG komen via de hoofdingang van het stadhuis binnen. Als gevolg van de coronamaatregelen vindt de dienstverlening van het CJG tijdelijk volledig plaats via mail, telefoon en videogesprekken.

Eigen ingang voor consultatiebureau

Op 28 augustus 2020 verhuist de vestiging van het consultatiebureau van de Wederiklaan naar het stadhuis aan de Burgemeester Berghuislaan 1. Net als het CJG Kampen neemt ook het consultatiebureau Kampen haar intrek op de middenvleugel op de begane grond van het stadhuis. Bezoekers van het consultatiebureau Kampen kunnen vanaf 1 september aanstaande via een eigen ingang aan de rechterkant van het stadhuis naar binnen. Alle afspraken op het consultatiebureau Kampen vinden vanaf deze datum plaats in het stadhuis. Dat geldt ook voor het inloopspreekuur zodra dat weer mag worden opgestart

Contactgegevens per 1 september 2020

 

CJG Kampen:

Consultatiebureau Kampen:

Bezoekadres:

Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen

Burgemeester Berghuisplein 1, Kampen

Postadres:

CJG Kampen

Postbus 5009, 8260 GA Kampen

Consultatiebureau Kampen

Postbus 1453, 8001 BL Zwolle

Telefoon:

14038 – spreek in ‘Kampen’ en kies optie 2

088 443 07 02

E-mail:

cjg@kampen.nl

jeugdgezondheidszorg@ggdijsselland.nl

Website:

www.cjgkampen.nl

www.ggdijsselland.nl

Bereikbaar:

op werkdagen van 08.30 – 17.00 uur

op werkdagen van 8.00 – 17.00 uur

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment