Kampen2

KAMPEN - De gemeente Kampen krijgt graag meer inzicht in hoe wij maximale ondersteuning aan u als MKB-ondernemer kunnen bieden. Heeft u de vragenlijst al ingevuld voor het onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland? Dit kan nog tot 23 november. Ga snel naar: kampen.nl/mkbvriendelijk of scan de QR code.

MKB-Nederland reikt om het jaar de prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat met als eretitel ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland’. Dit predicaat is gebaseerd op een tweejaarlijks onderzoek waarbij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf wordt gevraagd naar ervaringen met hun gemeente.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. De digitale vragenlijst omvat thema’s als dienstverlening aan ondernemers, het imago van de gemeente en de beleving van gemeentelijke belastingen. Ook wordt gemeten hoe onze ondernemers de dienstverlening in de coronacrisis ervaren. De gemeente Kampen zegt erg benieuwd te zijn naar uw ervaringen. Met de uitkomsten van het onderzoek krijgt de gemeente meer inzicht in hoe ze de dienstverlening aan u verder kan versterken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment