geld

KAMPEN - De gemeente  een nieuw beleidsplan maken voor schuldhulpverlening in de gemeente Kampen. De gemeente vindt het belangrijk om dit samen met u te doen. Daarom worden  drie stadsgesprekken georganiseerd. U bent van harte welkom bij die gesprekken!

Waarom deze stadsgesprekken?

Uw mening en de mening van professionals over het gemeentelijk beleid zijn  erg belangrijk. De gemeente wil die meningen graag horen tijdens de stadsgesprekken, zodat ze die ook kunnen gebruiken in hetnieuwe beleid.

Er wordt één plenair gesprek georganiseerd en twee verdiepende gesprekken. Tijdens het plenaire gesprek wordt nagedacht over de doelen en plannen. In de verdiepende gesprekken wordt  dieper ingegaan op de onderwerpen uit het plenaire gesprek.

Voor wie zijn de stadsgesprekken?

Iedereen uit de gemeente Kampen mag meedoen aan de stadsgesprekken. Maar de gemeente wil speciaal de mening horen van mensen die geldzorgen hebben. En van mensen die hulp bieden aan mensen met geldzorgen.

Waar en wanneer zijn de stadsgesprekken?

Het plenaire gesprek:

  • op donderdag 1 april van 13.30 tot 15.00 uur

De verdiepende gesprekken:

  • op maandag 12 april van 13.30 tot 15.00 uur of
  • op donderdag 22 april van 13.30 tot 15.00 uur

U kunt zelf kiezen naar welk gesprek u gaat. U mag ook naar meer gesprekken. De gesprekken zijn digitaal. Iedereen met een laptop, computer, smartphone of tablet kan meedoen.

Hoe kunt u zich aanmelden?

U kunt zich online aanmelden voor de stadsgesprekken(externe link). Als u zich heeft aangemeld, krijgt u vlak voor het stadsgesprek de link naar het digitale gesprek. En u krijgt een handleiding. Daarin staat hoe u bij het digitale gesprek kunt komen.

Aanmelden voor stadsgesprekken

Wat gaan we doen tijdens de stadsgesprekken?

De gemeente wil met u nadenken over hoe de problemen rondom schulden in de gemeente Kampen aangepakt kunnen worden.

In het plenaire gesprek kunt u uw onderwerpen en uw ideeën delen. Wat vindt u belangrijk? Op welke mensen moet de gemeente zich meer focussen? En wat kan anders? Daarnaast wordt gekeken tijdens de gesprekken naar vernieuwende voorbeelden in het land. Dat gebeurt met Marion Bijveld van Stimulansz.

In de verdiepende gesprekken wordt dieper ingegaan op de onderwerpen uit het plenaire gesprek.

Vragen?

Heeft u vragen over de stadsgesprekken? Of heeft u andere vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar m.haagsma@kampen.nl(link stuurt een e-mail) of e.keulen@kampen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment