167028403 4215112725222132 2503460086130487915 n

KAMPEN - Gemeente Kampen heeft de inwoners van Brunnepe gevraagd een enquête in te vullen over de leefbaarheid in de wijk. Veel inwoners hebben aan dit onderzoek meegedaan. Alle reacties zijn verwerkt. De gemeente heeft nu een mooi overzicht met punten die inwoners van Brunnepe belangrijk vinden. De reacties zijn een belangrijke basis voor de toekomstvisie van de wijk.

De gemeente wil de resultaten wel graag met u delen. Door corona kan zij geen grote bijeenkomsten organiseren. De resultaten van het onderzoek kunt u daarom bekijken op www.kampen.nl/brunnepe.

Op dinsdag 13 en woensdag 14 april gaat de gemeente  in Brunnepe aan de slag met onderhoud. Een aantal punten die in de enquête zijn genoemd, worden dan ook direct aangepakt. De straten worden schoongemaakt en er worden eparaties gedaan. Het zwerfvuil wordt opgeruimd en het groen onderhouden.

Om het werk goed te kunnen doen, kunt u deze dagen op sommige plekken even niet parkeren. De gemeente Kampen vraagt uw begrip hiervoor. Met borden wordt aangegeven waar en wanneer dit geldt. Op www.kampen.nl/brunnepe staat de volledige lijst met straten per dagdeel. Zo kunt u zien wanneer uw straat aan de beurt is.

Op 13 en 14 april zijn de hele dag ook medewerkers aanwezig die bezig zijn met de toekomstvisie voor Brunnepe. Heeft u vragen over de resultaten van de enquête? Of wilt u meer weten over de toekomstvisie? U kunt dan met hen in gesprek. Ze doen dit natuurlijk op gepaste afstand en houden rekening met de coronamaatregelen. U vindt de medewerkers op de plek waar ook het onderhoud wordt gedaan.

Vragen?

Wilt u graag iets bespreken, maar lukt dat niet op deze dagen? U kunt dan contact opnemen met uw wijkverbinder Tamara Pietersz, e-mail: t.pietersz@kampen.nl of 06-533 418 67.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment