kij

IJSSELMUIDEN -  De komende maanden wordt, in opdracht van de gemeente, op verschillende plaatsen in IJsselmuiden aan de weg getimmerd. Getracht wordt om overlast zoveel mogelijk te beperken. Hinder zal er desondanks toch zijn. Op het kaartje ziet u waar welke werkzaamheden plaatsvinden, hoe lang die naar verwachting duren en of verkeer wel of niet (gedeeltelijk) wordt omgeleid.

Vervangen asfalt Burgemeester van Engelenweg/Plasweg:  t/m 16 juli 2021

24 mei is gestart met het vervangen van het asfalt en vernieuwen van het trottoir op de Burgemeester van Engelenweg/Plasweg. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 16 juli. Aanwonenden kunnen hun erf tijdens de werkzaamheden bereiken. Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid.

Onderhoudswerkzaamheden brug Tuinstraat/Trekvaart:  t/m 11 juni 2021

Op 31 mei is gestart met onderhoudswerkzaamheden aan de brug aan de Tuinstraat/Trekvaart. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 11 juni. Het verkeer wordt deels omgeleid.

Onderhoudswerkzaamheden brug Hartogsweg: 14 juni t/m 25 juni 2021

Op 14 juni start de gemeente met onderhoudswerkzaamheden aan de brug aan de Hartogsweg. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 25 juni. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder een halve baan afzetting, waardoor het verkeer niet omgeleid hoeft te worden.

Onderhoudswerkzaamheden Molenbrug: 25 juni t/m 29 juni 2021

Vanaf 25 juni starten Rijkswaterstaat en provincie Overijssel met onderhoudswerkzaamheden aan de Molenbrug. Deze werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 29 juni 06.00 uur. De Molenbrug is dan afgesloten voor verkeer. Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van de parallelrijbaan op de Molenbrug. Overig verkeer wordt met borden omgeleid.

Planning overige werkzaamheden

In juni/juli worden ook werkzaamheden uitgevoerd aan de Spoorkade uit. De riolering wordt vervangen en vervolgens wordt de Spoorkade herstraat. En in juli/augustus wordt in een tijdsbestek van circa zes weken de verkeersregelinstallatie en het asfalt van de Zwolseweg vervangen. De planning van deze en de andere werkzaamheden die op het kaartje aangegeven zijn, zijn nog niet exact bekend. Het kaartje wordt periodiek geactualiseerd en met u gedeeld. Houd www.kampen.nl  in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele planning.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment