stadhuisCKAMPEN - Het college van B&W woont naast hun reguliere werk vaak representatieve activiteiten bij. Een opsomming voor de komende week.

Woensdag 24 september opent wethouder Ekker om 16.30 uur logeerhuis de ODC De Klimop / Philadelphia aan het Harmoniepad 1. Het logeerhuis is bedoeld om ouders van thuiswonende kinderen met een verstandelijke beperking tijdelijk te ontzien, door ze een aantal dagen te laten logeren in het logeerhuis.

Donderdag 25 september geeft wethouder Ekker de aftrap voor de tweede cursus Kampertaal en cultuur.

Zaterdag 27 september is burgemeester Koelewijn aanwezig bij de Openingsbijeenkomst Schooldag van de Theologische Universiteit in de Broederkerk. Aanvang: 10.00 uur.

Op deze dag wordt ook de eerste Onderdijksrun gehouden. De burgemeester geeft om 15.30 uur het startschot voor de Kidsrun. Wethouder Meijering doet dat om 16.15 uur voor de run. De burgemeester en de wethouders Veldhoen en Ekker lopen mee. Startlocatie: basisschool Het Stroomdal.

Voor de burgemeester is het dan nog geen weekend, want zondag 28 september woont hij de finish bij van de Veluwerally 2014, een kanotocht over 100 km. Hij zal daar de medailles uitreiken. Aanvang: 17.00 uur. Locatie: ZC haven in Kampen. (De eerste mensen die de finish passeren, worden rond 16.00 uur verwacht).

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment