rode kruis

KAMPEN - Het Rode Kruis Kampen-IJsselmuiden bestaat dit jaar 80 jaar. In dat kader wordt - in samenwerking met WijHelpenBedrijven.nl - op zaterdag 2 juni een gezondheidsmarkt gehouden in het verenigingsgebouw aan de Wilhelminastraat 20 in Kampen.

De markt heeft als thema gezondheid en sociale hulp. Naast EHBO-demonstraties zijn er bijna 30 andere organisaties en bedrijven aanwezig. De gezondheidsmarkt wordt om 10.00 uur geopend door burgemeester Bort Koelewijn en is tot 16.00 uur geopend. De toegang is gratis. De organisatie vraagt bezoekers lopend of op de fiets te komen. Parkeren van auto’s kan bij het Bolwerk of aan de Oostzeestraat.

Nieuw project

Het Rode Kruis Kampen-IJsselmuiden start binnenkort met het project ‘Het Rode Kruis aan Huis’. Daarin worden deelnemers gedurende een drietal huisbezoeken ondersteund. Ze worden geholpen om risico’s in en om het huis in te schatten, te bedenken hoe daarmee om te gaan en benodigde vaardigheden aan te leren. Op de gezondheidsmarkt wordt meer informatie over dit project gegeven.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment