DEV

KAMPEN - Op donderdag 23 augustus a.s.hervat het Chr. Kamper mannenkoor D.E.V. haar wekelijkse repetities. De repetitieavonden worden gehouden in de "Open Hof" aan de Lelystraat te Kampen o.l.v. dirigent Gerwin van der Plaats. Het koor nodigt iedereen die graag wil zingen in een mannenkoor van harte uit om eens een repetitie te bezoeken. Geen plankenkoorts of angst om te moeten voorzingen, want een ieder is vrijblijvend van harte welkom vanaf 19.30 uur, voor een gratis kopje koffie, waarna om 20.00 uur de repetitie van start gaat.

Het afgelopen jaar vierde het koor haar 100-jarig Jubileum met schitterende concerten door heel het land. Daarnaast mocht het koor weer een kleine 20 nieuwe leden inschrijven waaronder vele jongeren. Het komende seizoen gaat het koor zich weer voorbereiden voor optredens te Kampen ( o.a. het Kerstconcert),Amersfoort (Joriskerk),Hoogeveen, Hasselt en een concert volgend jaar,in het Concertgebouw te Amsterdam.

Voor vragen of info kunt u de website van het koor raadplegen op www.devkampen.nl of tel.contact met Dhr.Bertus Elzerman 038-2306764.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment