diaconaal

KAMPEN - Op zaterdag 15 september wordt in Kerkelijk Centrum “Open Hof” aan de Lelystraat een Diaconale Dag georganiseerd. Van 10.00 tot 14.00 uur worden alle belangstellenden daar van harte welkom geheten. Op deze dag wil men graag iedereen in contact brengen met de werkzaamheden van de diaconie en organisaties die zich inzetten voor de medemens. In de Hofzaal en de hal van Open Hof staan standjes, waar informatie wordt verstrekt over activiteiten in Kampen zelf. Deze stands worden bemenst door vertegenwoordigers van o.a. Diaconie Open Hof, Zorgsaam, de Voedselbank, Stichting Kampen/Hongarije en het AZC. Maar natuurlijk is er ook aandacht voor de medemens, (ver) buiten onze landsgrenzen. ZWO (afkorting van Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking) en Kerk in Actie verstrekken graag informatie over hun werkzaamheden.

In een van de zalen verzorgt Gerrit Dekker een doorlopende presentatie van zijn reis door China, als deelnemer van een reis die door Kerk in Actie werd georganiseerd.

De hele dag wordt in Open Hof koffie en thee geschonken, zodat er ook alle ruimte wordt geboden voor ontmoeting met elkaar.

Voel u dus van harte welkom op deze dag!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment