Ukien

KAMPEN - Op zaterdagavond 22 september a.s. organiseert Stichting Youth for Christ Kampen, in samenwerking met Cultureel Podium ’t Ukien een concert met Hanne de Vries & Ban.  Hanne de Vries: “Wat ik hoop te bereiken met mijn muziek is dat iedereen die het hoort ook iets van God zelf ervaart. God is de bron van het leven, mijn Schepper, de basis van alles. En daar zing ik over en getuig ik van.Het is duidelijk: Hanne de Vries (1984) is een aanbiddingsleider in hart en nieren. Hij wil graag door middel van muziek mensen helpen om Jezus te ontmoeten. Al jaren werkt hij als fulltime muzikant en reist hij door het hele land om op allerlei plekken muziek te maken.

Met zijn jarenlange betrokkenheid bij de EO-Jongerendag, Opwekking, Soul Survivor en de Betteld is hij inmiddels een bekend gezicht binnen de Nederlandse kerken. Met zijn muziek spreekt hij vooral jongeren aan, en hij hoopt hen dan ook blijvend enthousiast te maken voor God. Het is zijn verlangen dat ook jongeren die niet zo vaak of nooit in een kerk komen op een laagdrempelige manier met Gods liefde in aanraking komen. Met een pop/rock sound maakt Hanne de Vries voornamelijk engels talige nummers met een boodschap over geloof. Hannes stijl van muziek maken wordt erg positief ontvangen: hij is echt en oprecht, hij weet mensen te raken en te enthousiasmeren. ((De volledige biografie is te vinden op de website http://www.yfckampen.info).

Zaal open om 20.00 uur.

Toegangsprijs is inclusief 1 consumptie en excl. €1,37 boekingskosten. In de voorverkoop kosten kaarten  €7,50 p.p en aan de deur €10,-
(er wordt die avond geen alcohol geschonken)

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment