meezingen

ELBURG - Op zaterdag 1 december a.s. organiseert muziekuitgeverij Promusic uit Doornspijk opnieuw een grote landelijke scratchdag, of in gewoon Nederlands meezingdag. Centraal staat die dag het bekende Kerstoratorium ‘Een Nieuw Begin’ van de bekende componist en pianist Johan Bredewout. De teksten voor dit oratorium zijn van de hand van Hans de Ruiter. Iedereen die van zingen houdt, kon zich voor deze dag opgeven, van jong tot oud. Onder de inspirerende leiding van dirigent André van Vliet wordt ’s ochtends en ’s middags gerepeteerd. Alle deelnemers hebben de muziek thuis al vooraf ingestudeerd aan de hand van muziek en een cd. ’s Middag volgt de integrale uitvoering van dit grootse werk met het koor, orgel, piano en orkest.  Daarnaast zal het grote koor nog enkele kerstliederen ten gehore brengen en is er samenzang van bekende kerstliederen.

Deze uitvoering is voor iedereen toegankelijk. Medewerkenden zijn Johan Bredewout piano, Marcel van de Ketterij orgel, l’ Orchestra Particolare met o.a  Arjan en Edith Post; trompet.

De dag wordt gehouden in de Grote Kerk te Elburg.

Het concert begint 16.00 uur. Kaarten hiervoor kunnen besteld worden via de site (10,-) www.promusic.nl of aan de kerk verkrijgbaar (12,50).

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment