zus

KAMPEN - Op vrijdagavond 16 november viert ZussenRood met zo’n 400 vrouwen feest in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Dit interkerkelijke initiatief bestaat namelijk 5 jaar. Henk Binnendijk, bekend auteur en veelgevraagd spreker, komt vertellen over ‘Leven dichtbij God’. Alle vrouwen uit Kampen, IJsselmuiden en omstreken zijn van harte uitgenodigd voor dit feest. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

 

Programma ZussenRood-feest
ZussenRood wil vrouwen dicht aan het hart van God brengen. Daarom heeft zij Henk Binnendijk gevraagd om juist op haar jubileum over het thema ‘Leven dichtbij God’ te spreken. Een thema waar Henk een boek over heeft geschreven en graag over spreekt. Een band met koor zal de samenzang op deze avond begeleiden. Daarnaast is er ruimte voor ontmoeting in de foyer waar diverse kraampjes zullen staan.

Aanmelden
De kosten van de avond zijn € 12,50. Aanmelden voor het feest kan via www.stadsgehoorzaalkampen.nl. Ook zijn er losse kaartjes te koop bij de deur op vrijdagavond 16 november.

Visie ZussenRood
ZussenRood organiseert christelijke activiteiten voor alle vrouwen vanuit de omgeving Kampen en IJsselmuiden. Zij is niet gebonden aan een specifieke kerk of gemeente, iedereen is welkom. Zij gelooft dat het geloof in de Here Jezus samenbindt. ZussenRood wil vrouwen over kerkmuren heen inspireren, toerusten, bemoedigen en met elkaar verbinden. Zie ook www.zussenrood.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment