openhof

KAMPEN - Wakker blijven voor een goed doel?  Op vrijdag 21 december gaan de jongeren van de jeugdkerk Open Hof weer een nacht wakker blijven voor het Rode Kruis. Dit is de actie van 3FM Serious Request 2018 met als thema Lifeline. De goede doelen voor dit jaar zijn:
• Reanimatie in Nederland
• Bescherming tegen natuurgeweld
• Noodhulp bij oorlog en conflicten

Wilt u meer specifieke informatie over de doelen kijk dan op de site van Serious Request 2018.

De jongeren laten zich sponsoren door familie en bekenden om de nacht de oogjes open te houden. Op 21 december bent u van harte welkom ergens tussen 22.00 uur en 8.00 uur om de jongeren te bemoedigen, iets lekkers te brengen, een spel met ze te doen of om eens even in gesprek te gaan met de jongeren wat hun motivatie is om hier aan deel te nemen. De jongeren krijgen 2 december hun sponsorlijst. U kunt hen sponsoren maar dus ook door op 16 december naar de kerkdienst te komen. Al het geld gaat naar de drie doelen van het Rode Kruis. U doet toch ook mee?

Als er jongeren zijn van een andere wijkgemeente die mee willen doen, je bent van harte welkom! Stuur een bericht naar bvanderkamp@openhofkampen.nl Ook vrienden en vriendinnen mogen meedoen. (middelbare schoolleeftijd) De deelnemende jongeren nemen ook vaak vrienden en vriendinnen mee, zij ervaren zo wat een leuke acties er in een kerk worden georganiseerd.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment