90409d329fe134d76d8ac96be32a20e0cf33615f

IJSSELMUIDEN – The MuSix komt vrijdag 4 januari naar de Hoeksteen in IJsselmuiden. Na de succesvolle concertserie in 2018 komen de zes bevriende muzikanten weer naar IJsselmuiden voor een afwisselend instrumentaal concert. In de maanden januari en februari toeren The MuSix door Nederland. De musici die hun medewerking verleent zijn Maria Knops op de harp, Martha van Gent dwarsfluit, Corrie Wielink viool, Csaba Erdös cello, Arie van der Vlist en Lennert Knops orgel en piano.

De concerten voor jong en oud kenmerken zich door de ongedwongen sfeer waarin het mogelijk is om ontspannen te musiceren en te luisteren. Het programma uit (licht) klassieke muziek. Een zeer gevarieerd programma met spectaculaire werken, maar ook romantische ingetogen muziek.

Tijdens dit concert is de nieuwste cd Synfonia van The MuSix verkrijgbaar, het vervolg op de cd Interludio, de eerste cd van The MuSix.

De entreeprijs voor het concert is € 12,50 (volwassenen), € 5,- (kinderen t/m 12 jaar), € 25 (familiekaart 2 volwassenen en onbeperkt aantal kinderen t/m 12 jaar). Deze avond wordt er gecollecteerd voor stichting Stephanos. Aanvang van het concert is 19.30 uur. Deuren vanaf 19:00 uur open.

Voor meer informatie en het bestellen van toegangskaarten ga naar www.themusix.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment