f860aed67686ec13db64c838cee97fff308a11f0

KAMPEN -  - Op zaterdag 29 december verzorgen Marco den Toom en Gert van der Vijver een oudejaarsavondconcert in de Bovenkerk van Kampen. De organist Marco den Toom zal improviseren over thema’s en bekende koralen. Bijzonder is vooral de samenwerking tijdens een aantal improvisaties met Gert van der Vijver. Van der Vijver is onder andere werkzaam als zandkunstenaar. Inmiddels mag hij grote bekendheid genieten na succesvolle optredens van diverse tv-series. Orgelimprovisaties ondersteunen de beelden van zandcreaties van diverse thema’s. Andersom geldt ook dat. Het vereist een nauw samenspel van organist en zandkunstenaar om de boodschap van een thema over te brengen op het publiek.

Muziek en beelden zullen tezamen ontroeren. Gelukkig bezit het Hinsz-orgel een haast onuitputtelijk klankwereld om zo goed mogelijk aan te sluiten bij alle opeenvolgende beelden van het zandschouwspel. De verrichtingen van de organist en zijn registranten en de zandtovenaar zijn in de kerk te volgen op een groot projectiescherm. Er is ook weer voor de inwendige mens gezorgd. In de pauz is er voor iedere bezoeker een oliebol. Een heerlijke avond jong en oud!

De kerkdeuren zijn vanaf 18:00 uur geopend. Bij de entree, €10,- p.p., kinderen betalen € 4,- Voor meer informatie zie www.marcodentoom.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment