Voices poster Passie IJsselmuiden nieuw

IJSSELMUIDEN - Onder leiding van Jan Quintus Zwart geeft CRK Voices op dinsdag 9 april 2019 een passieconcert in De Hoeksteen te IJsselmuiden. Het concert begint om 20.00 uur. CRK Voices neemt u dit jaar in de cantate ‘Portraits in Grace’ mee naar de bovenzaal, de plaats waar Jezus samen met Zijn vrienden het laatste avondmaal hield.

De liederen uit de cantate, aangevuld met liederen uit het bestaande repertoire, worden instrumentaal begeleid door Jelte van Putten (viool), Jan Lenselink (piano) en Ronald IJmker (orgel).

CRK Voices is een koor met ongeveer honderd enthousiaste zangers en zangeressen uit een zeer ruim gebied rondom Kampen. Het koor heeft dit jaar een mooi aantal concerten/zangavonden op de agenda staan, die u vindt in de concertagenda op de website van CRK Voices.

Het koor vindt het altijd fijn nieuwe leden te verwelkomen. Wie graag zingt, is van harte welkom op onze repetities in de Hoeksteen te IJsselmuiden, elke dinsdag van 19.45 - 22.00 uur.

Kaarten á € 7,50 per stuk zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de koorleden en Fotorama Kampen, De Rank Kampen, Kantoorboekhandel Schutte IJsselmuiden en Foto Tuinman Hasselt. Aan de kerk kosten de kaarten € 10,00. De kerk is open om 19.15 uur, aanvang concert 20.00 uur. Voor meer informatie: www.crkvoices.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment