literatuurkring boeken klein 2

KAMPEN - Wie graag bijzondere boeken leest en met anderen wil praten over de betekenis van 'het verhaal achter het gelezen verhaal', zou beslist de Literatuurkring van de Vrijzinnigen moeten bezoeken. Op maandag 8 april vindt de een na laatste bijeenkomst van dit seizoen plaats. Het idee van de literatuurkring is om boeken te lezen en te bespreken die ‘je altijd al had willen lezen maar waar het nooit van kwam’.Levendige discussie
Ook deze avond leidt een van de deelnemers het afgesproken boek in en geven alle andere aanwezigen hun mening. Hierdoor ontstaat bijna altijd een levendige discussie. Immers: wat was de ware betekenis van hetgeen je hebt gelezen? Wat voor 'verborgen' boodschap wil de schrijver ons met zijn verhaal meegeven? Op maandag 8 april behandelt de Literatuurkring De verborgen bron van Hella S. Haasse.

De bijeenkomst vindt plaats in Levensbron aan Vloeddijk 62 en begint om 20.00 uur (tot circa 21.30 uur). Entree: gratis. Koffie en thee 1 euro. De kring verwelkomt graag nieuwe deelnemers, dus meld je aan bij Klazien Wierbos, te bereiken via de mail op: wierbosklazien@hotmail.com.

Meer weten over de vrijzinnigen? Kijk op www.vrijzinnigkampen.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment