reha

KAMPEN - Op 11 april zal de bekende harpiste Regina Ederveen met haar harp optreden voor de Passage Kampen. Zij verzorgt een programma dat in het teken staat van Lijdenstijd en Pasen. Regina speelt prachtige muziek op haar gouden harp, en deze muziek wordt afgewisseld met korte meditatieve teksten, waarin - ondanks de ernst van het programma - af en toe humor toch niet ontbreekt. Een concert dat boeit van A tot Z en die de onverwachte kanten van de harp laat horen en die ook stof om over na te denken biedt.

11 april, De Leuke Hanzestad, IJsseldijk 12, Kampen, aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur).
Toegang voor leden of via reserveren 038-3320243.

Regina Ederveen behaalde aan het Utrechts Conservatorium het diploma Uitvoerend Musicus Harp. Op het Orpheus-Concours won Regina de hoofdprijs voor de beste interpretatie van hedendaagse kamermuziek. Zij gaf als enige harpiste in een internationaal samengesteld orkest een concert in Carnegie Hall, New York. Regina Ederveen ontving een beurs van het Prins Bernhard Fonds voor studie op het gebied van de keltische harp.

Zij speelt in verschillende ensembles, o.a. met fluit, orgel, sopraan. Ook werkt ze samen met een woordkunstenaar waarmee zij een programma brengt over Vincent van Gogh alsook een Joods programma. Regina heeft een uniek concertprogramma over de roemruchte harpiste Rosa Spier. Regina Ederveen bespeelt een gouden Lyon&Healy-pedaalharp en een Dusty Strings celtic harp. Regina verkoopt meerdere cd's, o.a. solo of met fluit en piano. Info www.reginaederveen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment