DABAR

ELBURG - Heb jij al plannen gemaakt voor aankomende zomervakantie? Backpacken? Lekker relaxen? Een leuk vakantiebaantje? Of wil je iets wat nog veel uitdagender is? Meld je dan aan voor Dabar Elburg! Samen met een team van leeftijdsgenoten twee weken evangelisatie- en recreatiewerk op camping Veluwestrandbad in Elburg.

Wat is Dabar?
Dabar zendt christelijke jongeren uit om het geloof in Jezus Christus voor te leven en uit te dragen aan de campinggasten in Nederland. Dabar richt zich voornamelijk op de mensen die met het geloof en de kerk onbekend zijn en/of hiervan vervreemd zijn geraakt.

Wat doe je in een Dabarperiode?
Je woont en werkt samen met 6-8 teamleden op de camping. Samen organiseer je een afwisselend recreatieprogramma en je deelt je geloof met kids, jongeren en ouderen. Het werk is zeer veelzijdig: het organiseren van een kinderclub, een avondsluiting voor campinggasten, een volleybalcompetitie, een Color Run, een bijbelstudie, een creatieve avond enzovoort. Samen met het team vul je elkaar aan en maak je gebruik van elkaars talenten. Want dat is typisch Dabar: midden in het dagelijkse leven op de camping in woorden en daden getuige zijn van Gods liefde voor mensen die Hem (nog) niet kennen.

Om welke periodes gaat het?
Team 1: 13 juli – 27 juli 2019
Team 2: 27 juli – 10 augustus 2019
Team 3: 10 augustus – 24 augustus 2019
Het is in principe de bedoeling dat je je opgeeft voor twee weken, maar mocht je echt maar één week kunnen, geef je alsnog op en/of neem contact op met de commissie.

Wat kost Dabar?
De deelneming is gratis, de ervaring onbetaalbaar.

Ben je nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kun je mailen naar: dabarelburg@hotmail.com of kijk op www.dabarelburg.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment