leger des heils

KAMPEN - De Middag Pauze Dienst van het Leger des Heils in Kampen staat donderdag 9 mei o.l.v. Luitenant Kolonel Jo Hulsman. Jo Hulsman was een bakkers-dochter... en haar ouders dachten vroeger dat ze (eenmaal volwassen geworden) de bakkers-zaak wel zou overnemen..... Maar 't liep anders: Jo zag op straat het Leger des Heils...muzikanten die speelden en ook zongen en sommigen getuigden wat het geloof in Jezus Christus voor hen persoonlijk betekende. Over 'dat geloof' wilde ze graag meer weten.....

Ze werd later zelf heilssoldate en kreeg op een bepaald moment het verlangen om Officier te worden binnen dat Heilsleger en fulltime te werken voor Gods Koninkrijk.. Dus i.p.v. brood verkopen in de zaak van haar ouders.....bracht ze nu 'het Brood des Levens' aan de mensen. Hulsman zou vanwege haar pensioengerechtigde leeftijd van haar vrije tijd kunnen en mogen genieten. Maar ze is nog volop aktief en betrokken bij diverse takken van werk..en ook binnen het Leger des Heils.

Morgen om 12.00 uur spreekt ze in het korpsgebouiw van Kampen. Het thema zal zijn: 'Het zal jouw geluk zijn !" n.a.v. Joh. 20: 19-29 Iedereen is hartelijk welkom !

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment