TVG Kamepn

KAMPEN - Wie zich grondig wil verdiepen in het christelijk geloof, is bij de cursus Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden voor de regio IJsselland aan het juiste adres. Geloof en kerk hebben in de loop van de geschiedenis op tal van manieren vorm gekregen. Dat wordt uitgelegd. Inzicht wordt geboden in de literatuur van het Oude en het Nieuwe Testament. Aandacht is er hoe mensen en stromingen vandaag denken en hoe dat geloven en het dagelijks leven beïnvloedt. En in de praktische vakken als diaconaat en gemeenteopbouw  wordt getoond hoe mensen samen kerk kunnen zijn. De docenten zijn vaktheologen. De kosten voor deze  theologische cursus zijn € 225,- per lesjaar van 65 lesuren. Eerste lesavond dinsdag 10 september 2019.

De informatieavond voor deze cursus te Kampen is op  27 augustus om 19.30 uur in een zaal van de Broederkerk aan de Broederstraat 16.

Aanmeldingen bij Karel Coenen: kjcoenen@gmail.com. Voor meer informatie: www.tvgkampen.nl of www.facebook.com/TVGKampen. De cursus TVG gaat uit van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en wordt op 18 verschillende plaatsen aangeboden. Zie www.protestantsekerk.nl/tvg.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment