Persbericht Banner

KAMPEN -  Woensdag 11 september om 19:30 uur is het zo ver! Dan start jongerenkoor SWITCH Kampen met haar allereerste repetitie aan de Molenstraat 30 in Kampen. Het koor is opgericht door Iemke Elzenga en Paul van Rijssen, twee nieuwe bewoners in de stad Kampen. Al snel kwamen zij tot de conclusie dat een koor waar ze naar zochten nog niet bestond in de stad: een koor specifiek voor jongeren!

Zoals Iemke en Paul zelf zeggen: “Er is zoveel potentie om in deze mooie stad, met zoveel jongeren zelf een koor op te zetten en dat hebben we gedaan: SWITCH Kampen”. Het koor is geheel gericht op jongeren tussen de 18 – 30 jaar, die van zingen houden en in (de buurt van) Kampen wonen. Heb je nog geen enkele ervaring met zingen in een koor? Dat maakt niets uit want bij SWITCH Kampen is iedereen welkom! Het koor staat onder leiding van de twintig jarige dirigent Vera Kortekaas, student aan het conservatorium in Zwolle!

Jongerenkoor SWITCH Kampen zingt van alles: pop, jazz, musical en nog veel meer! Het repertoire wordt jaarlijks bepaald door het jaarthema, dit jaar: “Ready, Set, Go!”. Het koor repeteert iedere woensdag van 19:30 – 21:30 aan de Molenstraat 30 in Kampen.

Op woensdag 11 september is de eerste repetitie van SWITCH Kampen. Het belooft een gezellige muzikale avond te worden met diverse hapjes en drankjes! Aanmelden (voor een proefrepetitie) kan via de website: www.switchkampen.nl. Uiteraard is het koor ook te vinden op Instagram en Facebook. Tot ziens op 11 september 19:30 bij onze eerste repetitie!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment