ab

KAMPEN - Op zaterdag 14 september a.s. wordt in kerkelijk centrum ‘Open Hof’ aan de Lelystraat weer een ‘Diaconale Dag’ georganiseerd. U bent vanaf 11:00 uur tot 15:00 uur van harte welkom om kennis te maken met de werkzaamheden van de diaconie en de organisaties die zich inzetten voor de medemens, dichtbij en veraf. Diverse organisaties zoals Diaconie Open Hof, Zorgsaam, de Voedselbank, Stichting Kampen/Hongarije, Stichting Humanitas, gemeente Kampen en het AZC zullen met standjes aanwezig zijn en informatie verstrekken over plaatselijke activiteiten in Kampen.

Er is ook aandacht voor de medemens (ver) buiten onze landsgrenzen door de aanwezigheid van ZWO (Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking) en Kerk in Actie. Zij zullen informatie verstrekken over de projecten in het buitenland. Daarnaast verzorgt Stichting Harul Moldavië een doorlopende presentatie met beelden en wordt verslag gedaan van de hulpverleningsreis van afgelopen voorjaar.

Middels een kleedjesmarkt wordt vervolg gegeven aan de 40-dagenspaaractie van dit jaar voor het Sadhana-project in India met als doel de oprichting van kinderclubs op scholen

Onder het genot van een kop koffie of thee wordt alle ruimte geboden voor ontmoeting met elkaar.

De diakenen van ‘Open Hof’ heten u van harte welkom op deze Diaconale Dag.

www.openhofkampen.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment