mega

OLDEBROEK – Het Mega Piraten Festijn dat op vrijdag 13 september plaatsvindt in Oldebroek is bijna uitverkocht. Er zijn nog slechts honderd kaarten over. “We verwachten dat we komende vrijdag kunnen melden dat alle tickets weg zijn”, vertelt organisator Eddie Mensink. “De voorverkoop van alle Mega Piraten Festijnen in het komende najaar gaat opvallend hard. Dat zal ook met de goede line-up te maken hebben.” 

 

Natuurlijk zijn diverse bekende Nederlandstalige artiesten van de partij. Van Jan Smit tot de Dutch Boys, van Jannes tot Mooi Wark, van Gerard Joling tot Frans Bauer. De Nederlandstalige muziek is bezig met nieuwe hoogtijdagen. Elk jaar melden zich nieuwe sterren aan het firmament. Maar ook de gevestigde namen blijven populair. “En dat heeft er dus ook voor gezorgd dat we dit jaar een enorm goede line-up hebben in Oldebroek”, zegt organisator Eddie Mensink. “Ga maar na: Frans Bauer, Gerard Joling, Jan Smit en Jannes: allemaal artiesten die zelf ook volle arena’s trekken. Bij ons staan ze er allemaal tegelijk! En we hebben natuurlijk ook aanstormend talent als Mart Hoogkamer! Bovendien, laten we niet vergeten dat we ook de Dutch Boys hebben in de originele line-up. We zijn er jaren mee bezig geweest om ze weer bij elkaar te krijgen en dat is gelukt. Daar zijn we supertrots op!”

Programma

Jan Smit, Dutch Boys, Gerard Joling, Jannes, Mooi Wark, D!kdakkers, Frans Bauer, Stef Ekkel, Ancora, John de Bever, Henk Bernard, Django Wagner, Mark van Veen, Belinda Kinnaer, IJsselduo, Mart Hoogkamer, Lawineboys, Frank van Etten, Jan Keizer & Anny Schilder, Otto Lagerfett, Arjan Venemann, Harten 10 en Duo Remix. De formatie Summerland begeleidt enkele optredens live. De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Daarnaast verzorgen de mannen van Poar Neem’n een aantal shows in hun eigen Poarty Area. Het nieuwe terrein aan de Stationsweg in Oldebroek is geopend vanaf 18.30 uur. Het programma duurt tot 01.00 uur.

Kaarten

Fysieke kaarten (vanaf 25 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Coop in Oldebroek; Cigo Dijkman in Wezep; EP in Elburg, TMI Bosch in ’t Harde en bij alle winkels van Primera. Daarnaast zijn ze ook te koop via www.megapiratenfestijn.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment