Schokkekoor 1

KAMPEN/HEINO - Het Kamper Schokkerkoor neemt op vrijdagmiddag 4 oktober deel aan de 9e Open Muziekestafette Heino. Dit is een evenement met maar liefst 56 optredens op één locatie. Zeer bijzonder! Voor het Kamper Schokkerkoor o.l.v. Beatrix Boersma is het de eerste keer dat men meedoet aan dit muzikale, culturele evenement. Dit Kamper koor zal optreden  op vrijdagmiddag 4 oktober vanaf 14.20 uur.

De 9e Open Muziekestafette Heino wordt om 13.15 uur geopend door Gedeputeerde Eddie van Hijum met muzikale omlijsting van troubadour Rob Krot.  Om 19.00 uur is er ondermeer een bijdrage van het koor DEV  uit Zalk o.l.v. Marijn de Jong. Dit koor doet telkenjare mee in Heino. De contacten zijn  ontstaan via een vroegere dirigent van DEV, Flip Jonkman uit Heino.

Het programma duurt op de vrijdag tot 22.30 uur In het avondprogramma staat onder meer ook het Chr. Zwols Mannenkoor.  Op zaterdag 5 oktober is de opening om 9.15 uur Vanaf 8.30 uur klinken reeds fanfareklanken in het centrum van Heino. Ook nu een non stop programma tot 22.30 uur.

Een bezoek aan Heino is beslist de moeite waard.  Het gehele programma staat op de website www.muziekestafette.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment