buitenkerk

KAMPEN - Het Kamper Byzantijns Kozakkenkoor en Scola Cantorum Campensis organiseren een gezamenlijk concert waarvan de opbrengst bestemd is voor de kinderen van Tsjernobil. Dit concert wordt gehouden op zaterdag 12 oktober in de Buitenkerk in Kampen. Aanvang 19.30 uur (kerk open vanaf 18.45 uur). 

Schola, het Kamper Byzantijns Kozakkenkoor en de kinderen uit Tsjernobyl geven een concert waarvan de opbrengst naar de kinderen gaat. Kinderen uit Wit-Rusland die 7 weken in Zwolle en omgeving verblijven om geestelijk en lichamelijk een enorme boost op te doen. In deze periode krijgen ze gezond eten, schone lucht en liefdevolle aandacht in een gastgezin. De kinderen zijn hier t/m 21 oktober.

De kerken in Berkum – Zwolle hebben gezamenlijk een stichting voor de kinderen uit het rampgebied in het leven geroepen: Het belangrijkste doel van de stichting is eens per twee jaar een groep kinderen uit het stralingsgebied van de Tsjernobylramp in Wit-Rusland naar de gemeente Zwolle te laten komen. Daarnaast probeert de stichting in het tussenliggende jaar andere hulpprojecten te realiseren.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment