kerstka

KAMPERVEEN - De kerstnachtdienst is niet meer weg te denken uit Kamperveen. De dienst wordt gehouden op kerstavond, dinsdag 24 december, om 21.30 uur. Voorganger in de dienst is Henk Zwart. Aan de dienst wordt meegewerkt door ‘Sound of Praise’, eveneens uit Kamperveen. Het kerstevangelie uit Lucas 2 wordt gelezen door de burgemeester van Kampen, Bort Koelewijn. Er worden bekende klassieke kerstliederen gezongen zoals ‘Stille nacht’, ‘Vol van pracht’ en ‘Komt allen tezamen’. Maar er worden ook moderne kerstliederen gezongen zoals ‘Wij trekken in een lange stoet’ en ‘Licht in de nacht’. Er is begeleiding door orgel, door piano, gitaar en dwarsfluit.

Het thema van de overdenking is: “Gods PR-plan”. De planning van mensen is totaal anders dan die van God. We vinden vaak dat God het anders had moeten doen, zeker als het gaat om de PR bij de geboorte van Zijn Zoon.

Om 22.30 uur komen leden van de Chr. muziekvereniging ‘David’ uit Oosterwolde bij het kerkje aan het Zuideinde kerstliederen spelen. Er branden vuurkorven en de kerkgangers  worden in de gelegenheid gesteld om  - buiten gekomen - nog enkele liederen mee te zingen.  Natuurlijk is er dan voor de bezoekers, voordat ze naar huis gaan, nog warme glühwein of chocolademelk.

Kortom, een kerstnachtdienst met een heel bijzonder sfeertje in en bij het kleine kerkje aan het Zuideinde. U en jij zijn van harte welkom!

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment