hykanon

KAMPEN - The HYKANON Passion vertelt het bekende verhaal over de laatste dagen van het leven van Jezus. Het verhaal uit de Bijbel, verteld en gezongen in de woorden en muziek van nu. Een verhaal over vriendschap, liefde, verraad, vallen en opstaan dat ditmaal zal worden verteld door Hilde Palland-Mulder (Tweede Kamerlid namens CDA). Aan dit project werken wederom zo’n 30 projectleden mee, naast het al 30 leden tellende HYKANON.

Naast grootse nummers zal er ook ruimte zijn voor solo’s, duetten en muzikale intermezzo’s. Liederen van onder andere Boudewijn de Groot, Nick en Simon en Bløf zullen ten gehore worden gebracht. Het koor staat onder muzikale leiding van dirigente Janet van Gaalen – Schouten en wordt begeleid door een combo onder leiding van vaste pianist Paul de Vroome.
Ook zullen o.a. Guido Faas, Geert Meijering, Marieke Rood en Gerben Schouten hun medewerking verlenen.

The HYKANON Passion is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, religieus of niet en vindt plaats op zondag 29 maart om 20.15 uur in de Buitenkerk in Kampen.

Vanwege overweldigende belangstelling voor de eerdere edities zal er voorafgaand een extra uitvoering worden gegeven, uitsluitend op uitnodiging van koor- en comboleden.
Hierdoor is er op 29 maart meer bezoekerscapaciteit gegenereerd om zoveel mogelijk mensen de kans te geven dit unieke evenement te bezoeken. Wij hopen zo niemand te hoeven teleurstellen!

De kerk is open vanaf 19.30 uur en zal alleen toegankelijk zijn via het schoolplein van de Mgr. Zwijsenschool (Oudestraat). Toegang is gratis, wel is er na afloop een collecte.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment