happen

IJSSELMUIDEN -  Nu velen vakantie in eigen land hebben gevierd of nog vieren en we veel op de fiets ons eigen land aan het ontdekken zijn, wordt op 22 augustus een Happen en Trappen fietstocht door de omgeving van IJsselmuiden. De gehele opbrengst van deze fietstocht is voor het project van World Servants in Sierra Leone, waar wordt gebouwd aan twee klaslokalen voor de kinderen van Barmoi Luma.

Project

Achttien (jong) volwassenen gaan samen met World Servants bouwen aan verandering. Het project waar zij zelf letterlijk hun handen uit de mouwen gaan steken is in Sierra Leone. 'Onze reis is helaas door de coronapandemie met een jaar opgeschoven, maar dat we gaan is wel zeker in het najaar van 2021! World Servants werkt samen met partnerorganisatie CTF aan beter onderwijs in Sierra Leone. In het kleurrijke Barmoi Luma worden er twee nieuwe klaslokalen voor de leerlingen van de Every Nation basisschool gebouwd. Barmoi Luma ligt midden in een voormalig ebola-gebied. Op de school zitten ook kinderen die wees zijn geworden als gevolg van ebola uitbraak. Dat geeft deze kwetsbare doelgroep een beter toekomstperspectief. De school geeft kinderen de kans om hun dromen waar te maken,' vertelt één van de deelnemers..

Fietstocht

Het opstappen van de fietstocht is vanaf de parkeerplaats voor de Hoeksteenkerk, Goudplevier 103 en kan tussen 10.00 en 12.00 uur.. Happen & Trappen voor Sierra Leone is een route van ca. 33 km langs meerdere mooie locaties op Kampereiland en door Mastenbroek en ’s Heerenbroek met heerlijke lekkernijen.

De tocht is geschikt voor jong en oud, deelname is € 20,- p.p. en opgeven kan via: sierraleone.ijsselmuiden@gmail.com

Voor meer informatie en aanmelden kan men ook terecht op: https://www.worldservants.nl/actieplatform/actie/18928 of via WhatsApp Marleen Kragt 0646110116

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment