tgv

KAMPEN - Waar ga je naartoe? Waar kom je vandaan? Heeft het leven zin? Levensvragen die jij je misschien op dit moment stelt. Vanuit het christelijk geloof blijken verrassende antwoorden en inzichten mogelijk. Deze inzichten en antwoorden krijg je aangereikt in de driejarige cursus Theologische Verdieping voor Geïnteresseerden (TVG) in Kampen. TVG IJsselland (voorheen Kampen) is uniek in zijn soort: de cursus biedt een breed palet aan mogelijke antwoorden op theologische onderwerpen. Daarmee is er ruimte voor verschillen.

Bent u geïnteresseerd? U bent van harte welkom op de informatieavond op dinsdag 1 september 2020 om 19.30 uur in de Broederkerk. Wilt u deze informatieavonden bezoeken, dan is vanwege de Corona-maatregelen aanmelden verplicht. Dit kan bij Karel Coenen via kjcoenen@gmail.com.

 Lees meer over wat deze cursus Theologie  voor Geïnteresseerden in Kampen jou kan bieden aan vakken. In de ervaringen van anderen ontdek je wat de cursus voor de huidige cursisten betekent.

Wanneer? Vanaf dinsdag 15 september 2020 is de cursus elke dinsdagavond van 19.30-22.00. Elke avond bestaat uit twee lesuren van 65 minuten en een pauze van 15 minuten.

Kosten? € 250,- per jaar.

 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment