alpha

KAMPEN - Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha, een introductie in het christelijk geloof die vanaf maandagavond 21 september van start gaat in het atelier van kunstenares Margreet de Boer aan de Loswalweg 9 in Kampen.

Wat is de zin van het leven? Waarom is er zoveel lijden? Is er iets na dit leven? Bestaat er een God? Alpha geeft je de kans de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In 12 gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een sociaal moment. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Daarna wordt een aflevering van de Alpha Film Series bekeken waarin telkens een ander onderwerp centraal staat waarover wordt nagepraat.

Aanmelden

Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom bij Alpha! Er is ruimte voor al je vragen. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven op maandagavond van 19.00 tot 21.30 uur. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl. I.v.m. de geldende corona-maatregelen, wordt gevraagd je aan te melden. Afhankelijk van de grootte van de groep, kan het zijn dat er wordt uitgeweken naar een grotere zaal. Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met Vidar Last, tel. 06-52031449 of vidarlast@outlook.com.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment