charisKAMPEN - Eind oktober reizen Gerrit-Jan Merkus, Rutger Urban, Huibert van Noort en Cor van Tuil belangeloos naar Cluj in Roemenië. Ze gaan daar net voor de winter invalt een duurzame kachel aanleggen in het gemeenschapsgebouw. Jong (onderwijs) en oud (zorg) profiteert daarvan.

Het gebouw waar ze aan de verwarming werken staat midden in de Roma-gemeenschap in Cluj. Vaak is deze etnische minderheid uitgesloten van normale zaken als onderwijs en zorg. In dit gebouw van Stichting Charis wordt dit voor hen toegankelijk. De verwarming maakt het gebouw ook in de winter beschikbaar. Kinderen kunnen dan gewoon naar school.

Giften voor dit project zijn zeer welkom en kunnen gestort worden op bankrekeningnummer NL25RABO 03668.36.242 t.n.v. St. Charis te Waddinxveen, onder vermelding van 'Kachel Kampen 2014'. Uw gift is fiscaal aftrekbaar. Ook houdt de groep een auto-was-actie om geld binnen te halen. Verder kunt u voor € 10,- aan aardappels, uien en worst bestellen.

De auto-was-actie is er op zaterdag 4 oktober van 10-17 uur bij timmerfabriek Dekker aan de Dieselstraat 9 in Kampen. Wassen en zuigen kost dan € 10,- (normaal 12,50). Er staat ook een kraam die snacks verkoopt voor het goede doel.

Uw bestellling van aardappels, uien en worst kunt u sturen naar kachel@bazuinkerk.nl Voor € 10,- krijgt u 5 kilo aardappels + 2 kilo uien + 1 rookworst gratis thuis bezorgd.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment