2017 10 31 HKKKAMPEN - Ongeveer 2 jaar geleden besefte het Hervormd Kerkkoor Kampen dat 31 oktober 2017 een hele bijzondere datum zou worden, 500 jaar reformatie. Die 95 stellingen aan een deur, die veel impact hebben gehad op het geestelijk leven. Het Hervormd Kerkkoor Kampen wil op die dag stil staan bij wat die reformatie onder anderen ook voor de mensen en de (kerk)muziek heeft betekend middels een reformatieconcert. 

Dit concert wordt gehouden in de Bovenkerk, met uiteraard koorzang. Er zijn liederen uitgezocht, zoals “Heer, wijs mij uw weg” en “Take now my voice”. Door het koor is er verder een dubbelkwartet samengesteld, dat enkele leideren zal zingen.

Er zal ook ruimte zijn voor samenzang en ds. De Fijter zal enkele woorden spreken over onder anderen Luther, kerk en kerkmuziek. Het Hervormd Kerkkoor Kampen zal onder leiding staan van Harry Hamer en het orgel zal bespeeld worden door Gerwin van der Plaats. 
De organisatie heet u dinsdagavond 31 oktober welkom in de Bovenkerk van Kampen. Het concert begint om 20.00 uur en het is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment