fullcolor klein

KAMPEN - Jaarlijks zijn er zo’n 150 vrijwilligers actief voor het Full Color Festival Kampen. Zonder de jaarlijkse inzet van deze vrijwilligers had het festival niet meer bestaan. Zij de motor van het festival. De organisatie zoekt ook voor dit jaar vrijwilligers.

Het Full Color Festival Kampen is een multicultureel festival van, voor en door vele Kampenaren. Het festival biedt allerlei optredens, theatrale voorstellingen en een cultuurmarkt. Na het succes van vorig jaar heeft de organisatie besloten om ook dit jaar twee dagen te programmeren. Daarvoor worden vrijwilligers gevraagd. Er worden mensen gezocht voor opbouw/afbouw, bar, muntenverkoop, informatiestand, backstage, stagehand, theater en meer. Er wordt gewerkt in teamverband. Wie op 15 en 16 juni daarvoor beschikbaar is kan zich aanmelden via fullcolorfestival@gmail.com. Zet in deze e-mail de NAW-gegevens en laat weten wat je graag zou willen doen.

Na afloop van het festival is er een vrijwilligersfeest om onder het genot van een hapje en drankje na te praten. Kijk voor meer info over het festival op www.fullcolorfestivalkampen.nl/vrijwilligers