ikonenmuseumklein

KAMPEN - Op 24 mei vindt in het Ikonenmuseum het Cultuurcafé plaats. Het Cultuurcafé is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het verenigingsleven, de cultuursector of de recreatiesector in Kampen. Deze bijeenkomst staat in het teken van twee onderwerpen: het vitaal houden van een organisatie in een veranderende samenleving en 75 jaar Bevrijding (2020). De zaal is om 19.00 geopend en het programma begint om 19.30 uur.

Keynote-spreker tijdens het Cultuurcafé is Ferenc van Damme, communicatiestrateeg, dichter, cultureel ondernemer en beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie' bij de provincie Overijssel. Hij zal vanuit zijn ervaring bij de provincie Overijssel de aanwezigen confronteren en inspireren om op andere manieren de ‘kracht uit de samenleving aan te boren’.

Na de pauze leidt de Kamper cultuurmakelaar Eléon de Haas een interactieve sessie over kansen voor samenwerking. De sessie is een vervolg op het cultuurcafé van 11 september 2017 en sluit aan op het thema van 2020 ‘75 jaar bevrijding’.

Het Cultuurcafé maakt onderdeel uit van de Week van de Amateurkunst Kampen. De toegang is gratis. Aanmelden via a.vreugenhil@kampen.nl.

Programma 
19.00 uur: inloop
19.30 uur: opening burgemeester Bort Koelewijn
19:40 uur: Ferenc van Damme: ​‘Voorkom dat jouw organisatie binnen 15 jaar ook een Kodak, V&D of Kijkshop wordt!’
20.30 uur: pauze
20:45 uur: interactieve sessie: Kansen voor samenwerking in het kader van het thema 75 jaar bevrijding
21:30 uur: korte terugblik
21:45 uur: borrel