shockKAMPEN - De nieuwe Nederlandse thrillermusical Shock is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries. Nadat het boek vorig jaar de Prijs van de Jonge Jury won als meest populaire Nederlandse jeugdboek, is de thrillermusical Shock tot en met februari 2018 te zien in heel Nederland. Op woensdag 6 december speelt Shock om 20.15 uur in de Stadsgehoorzaal.

De cast van Shock bestaat uit onder andere Britt Scholte (bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas en Hartbeat) en Priscilla Knetemann (bekend van SpangaS, Fataal en Vals).

De thrillermusical gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Maanden later pakken haar vriendinnen hun leven weer op, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de vriendinnen te overleven.

Shock is de tweede bestseller van Mel Wallis de Vries die wordt bewerkt voor theater. De schrijfster heeft inmiddels vijf keer de Prijs voor de Jonge Jury gewonnen en is daarmee de succesvolste jeugdschrijver van dit moment.

Voordat de voorstelling op 6 december begint, is er in het theater een covermodelwedstrijd, waarbij bezoekers kans maken om op de cover te komen van het nieuwe boek van Mel. Kijk voor meer informatie en tickets op www.shockthrillermusical.nl.