stembiljet

KAMPEN - Op woensdag 14 februari om 19.00 uur wordt de stemwijzer van de gemeente Kampen gelanceerd. De lijsttrekkers van de 9 partijen die op 21 maart aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemen, doen dit gezamenlijk in de raadzaal van het stadhuis. Zij vullen dan allemaal de stemwijzer in. De stemwijzer is samengesteld door ProDemos en vanaf 14 februari te bereiken via kampen.stemwijzer.nl.

De stemwijzer van ProDemos wordt vanaf Valentijnsdag landelijk onder de aandacht gebracht onder het motto ‘Vind je politieke match op stemwijzer.nl!’ en ‘Heb jij al een date op 21 maart?’

De politieke partijen in de gemeente Kampen hebben vorig jaar gezamenlijk besloten dat bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 gebruik kan worden gemaakt van een kieswijzer. De keuze is daarbij op de StemWijzer van ProDemos gevallen.

Met de stemwijzer kunnen inwoners ontdekken welke lokale politieke partij het dichtst bij zijn of haar politieke voorkeur ligt en welke partijen de nummers 2 en 3 zijn. De stemwijzer bestaat uit stellingen over verschillende thema’s. Het is een handig hulpmiddel voor wie nog niet zeker weet op welke partij op 21 maart gestemd moet worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment