11700581 926229787433835 3386128488499358710 o

KAMPEN - Tijdens het laatste weekend van oktober gaat de wintertijd in en tegelijkertijd wordt er aandacht gevraagd voor het donker tijdens Nacht van de Nacht. In tal van gemeenten gaat het licht uit en in het hele land zijn er honderden activiteiten die aandacht vragen voor het donker. GroenLinks Kampen geeft hier inmiddels traditiegetrouw, op een creatieve manier, aandacht aan. Dit jaar met de fotowedstrijd ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’. Laat met een foto zien wat voor jou de schoonheid van donker betekent. Marijke Drost: “We willen mensen bewust maken van het donker, de functie en de urgentie ervan, maar ook de mogelijkheden die het donker biedt. GroenLinks verbindt de Nacht van de Nacht al jaren met cultuur. Dit jaar is het fotografie. Zo inspireren we mensen om stil te staan bij het belang van het duisternis en om te zien hoe mooi donker kan zijn.” 

Expositie

Iedereen mag meedoen en alle inzendingen dingen mee naar een plekje in de expositie. De expositie wordt geopend op zaterdagavond 27 oktober om 21:00 uur in ‘t Kroegje aan de Geerstraat 17.  Inzenden kan vanaf nu tot en met 10 oktober. Stuur je foto in zo hoog mogelijke resolutie naar info@groenlinkskampen.nl met als onderwerp: Fotowedstrijd.  De winnende foto wint een masterclass (nacht)fotografie.  De jury wordt nader nog bekend gemaakt. 

Website Nacht van de Nacht: www.nachtvandenacht.nl

Spelregels en voorwaarden:

- Iedereen die in de gemeente Kampen woont mag doen.
- Je mag max 1 foto insturen.
- Je geeft de organisatie toestemming om de foto af te drukken en te exposeren. De organisatie richt de expositie in.
- Na afloop van de expositie mag de maker van de foto de afdruk mee nemen.
- Stuur de volgende informatie mee wanneer je de foto instuurt:
* Naam fotograaf zoals je die genoemd wilt hebben bij de foto
* Titel foto
* Eventueel een tekstje, boodschap, toelichting die er op een bordje bij past. Max 50 woorden.
* Gewenste formaat van de afdruk met een maximale hoogte van 20 cm. Geef ook de gewenste schaal door.
* Een eigen afdruk afgeven mag natuurlijk ook.

Wanneer je eerst nog wat vragen beantwoord wilt hebben neem dan gerust contact op met Marijke Drost: marijkedrost@groenlinkskampen.nl 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment