ine

KAMPEN - Ine Nagelmaeker is bij haar afscheid als bestuurslid van GroenLinks Kampen onderscheiden door de partij. Als dank voor haar enorme inzet, enthousiasme en lange adem kreeg ze de eerste Verbindersspeld uitgereikt. Twintig jaar was Ine Nagelmaeker bestuurslid van GroenLinks Kampen, grotendeels als voorzitter. Afgelopen week nam zij afscheid. In die twintig jaren is de afdeling fors gegroeid.

Leden
Ine Nagelmaeker memoreerde hoe zij in 1999 binnenkwam in een kleine afdeling met tien leden en twee raadsleden in de ‘oude’ studentenstad Kampen. Twintig jaar later staat het ledental op bijna negentig, zijn er vier raadsleden én een wethouder.

Trots
Ine Nagelmaeker: “Ik vertrek met een gevoel van trots op onze afdeling. Drie keer een goede raad van mijn kant: Ken je geschiedenis, neem tijd voor contact en maak af waar je aan begint.”

Cirkel

Afdelingsvoorzitter Nanda Rave gaf de eerste Verbindersspeld aan Ine Nagelmaeker, als dank voor haar enorme inzet, enthousiasme en lange adem. Een gevleugelde uitdrukking van Ine, ‘maak het cirkeltje rond’, is verbeeld in dit sieraad.

De Verbindersspeld, die haar naam blijft dragen, gaat in de toekomst uitgereikt worden aan mensen die als verbinder de lokale samenleving mooier en sterker maken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment