ZWOLLE - Op zaterdagavond 3 november 2018 vindtde eerste editie van het Business Gala Zwolle plaats. Het gala, waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat, vindt plaats op zaterdagavond 3 november a.s. in de sfeervolle ambiance van De Grote Kerk in Zwolle, Grote Markt 18.

Tijdens het Business Gala Zwolle wordt een culinaire avond vol entertainment. Op de veiling kan er geboden worden op unieke kavels. Na afloop wordt het swingen tijdens de “Let’s Meet After Party “en dit alles voor de goede doelen: Compassion en  Stichting Get Connect.

Via het unieke kindsponsorprogramma van Compassion krijgen kinderen in armoede hulp op elk gebied van hun leven: hun hart, verstand, lichaam en geest. Zo kunnen zij werkelijk uit armoede komen. 

Stichting Get Connect deelt kennis en informatie over het brein, stimuleert sport en bewegen en ondersteunt mensen met breinproblematiek om een nieuwe toekomst op te bouwen. 

Business Gala Zwolle nodigt een ieder van harte uit om deel te nemen aan deze avond.  Aanmelden voor het Business Gala Zwolle kan via info@businessgalazwolle.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment