Tineke Schouten Highlights foto zonder tekst c Roy Beusker

DRONTEN - Op 5 en 6 oktober is Tineke Schouten met haar splinternieuwe voorstelling Highlights te zien in De Meerpaal. De komende weken strijken Tineke Schouten, haar crew en een 8-koppig orkest neer in De Meerpaal om de nieuwe show te finetunen. Dat betekent dat u als eerste in Nederland de gelegenheid heeft om de hilarische sketches, typetjes en liedjes te zien en te horen.

Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. In ruim 35 jaar maakte ze meer dan 23 theatershows, ontwikkelde zij ontelbare typetjes, sketches, tv-shows en maakte ze prachtige liedjes waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde.

Hilarische reis door de carrière van Tineke Schouten

In deze splinternieuwe theatervoorstelling maakt Tineke een reis door haar carrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes in ‘een nieuw jasje’ passeren de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om deze show met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen. Eigenlijk mag deze show ook Top Tien 3 heten.

Reserveren

De voorstelling start zowel op vrijdag 5 oktober als zaterdag 6 oktober om 20.15 uur. Kaarten voor de try outs kosten € 27,50. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via www.meerpaal.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20.30 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment