20161103 154253

ELBURG – Op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober vindt in het Orgelmuseum een speciale verkoopbeurs plaats van cd’s, bladmuziek en boeken over klassieke muziek. Tijdens deze beurs zijn duizenden tweedehands cd’s met klassieke muziek te koop voor slechts 2 euro per stuk. Het betreft niet alleen orgelmuziek, maar ook bijvoorbeeld koor-, piano-, viool- en cellomuziek.

Naast de zeer uitgebreide cd-collectie (vaak door schenkingen gekregen, veelal in perfecte staat) heeft het museum een grote collectie tweedehands bladmuziek, en ook hiervoor geldt dat het niet alleen orgelmuziek betreft. Voorts zijn er tweedehands boeken te koop.

Tijdens de verkoopdagen is veel materiaal uit het depot aanwezig, dat normaal niet in de museumwinkel te koop wordt aangeboden. Voor de orgel- en klassieke muziekliefhebber is het een unieke gelegenheid om de persoonlijke verzameling eens aan te vullen.

De verkoopbeurs vindt plaats tijdens openingstijden van het museum, van 11.00 tot 17.00 uur, in een aparte zaal op de binnenplaats van het museum. Deze zaal is via de achteringang te bereiken, Hondegatsteeg 7, Elburg. Wilt u ook het museum bezoeken, dan betaalt u de reguliere toegangsprijs. Pinnen in het museum is mogelijk.

--------------

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment