PosterdoesgekJPEG

ZWOLLE - Het allerleukste familie evenement waar alles kan en niets te gek is komt weer terug bij IJsselhallen Zwolle! Het evenement vindt plaats van 25 tot en met 28 oktober. De vorige editie heeft zo’n 10.000 bezoekers getrokken. Tijdens Doe’s Gek komen bezoekers terecht in een wereld waar ruim 15.000 m2 gevuld is met onder andere springkussens, game units, LEGO bouwwerken, Twickto, circus en veel meer! Alle attracties zijn inbegrepen bij de entreeprijs. In de hallen zijn verschillende werelden gecreëerd. Zo is er een Gamewereld, een kermis en zelfs een heuse peuterwereld. Genoeg te beleven dus.

Het evenement is leuk om te bezoeken met de hele familie. Vooral voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar is het evenement een fantastische dag uit waar ze nog lang over zullen napraten. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis.

Meer informatie

Doe’s Gek is één van Nederlands grootste kinderevenementen en biedt een fantastische dag uit tijdens de Herfstvakantie. Kijk op de website van het evenement voor meer informatie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment